Rólunk | West Garden Lakópark – eladó lakások Hegyeshalomban

Professzionális csapat

Több évtizedes gyakorlattal,100-nál is több nagy projekt és 1000-nél több családi ház tapasztalatával a hátunk mögött valósítjuk meg a modern otthonokat.

Nagy tapasztalattal bíró projekt csapat a minőségi megvalósítás érdekében


Tervezés

Nagy tapasztalattal és magas műszaki tudással rendelkező tervező csapat áll a gondosan elkészült tervek mögött. 6 építész tervező, egy vezető tervező, és számos műszaki munkatárs segítségével csiszolódott végleges formájára a terv.


Kulcsrakész befejezés

Igény esetén nem csak fűtéskész állapotúra, hanem a megrendelő egyedi igényeinek megfelelő kulcsrakész állapotúra készítjük a lakásokat.


Kivitelezés

A kivitelezést nagyobb részben a projektre összeállt csapat saját emberei végzik, kisebb részben pedig a szakmában professzionális és elismert, megbízható alvállalkozók, akikkel évtizedes jó kapcsolatot ápolunk.


Átadás

Minden esetben a közösen megállapodott tartalommal adjuk át épületeinket. Nincs kellemtlen meglepetés.


Műszaki vezetés

A jó és összeszokott csapat már önmagában fontos tényezője a minőségi építkezésnek. Emellett nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy a tervezés és kivitelezés vezető tervezői illetve a felelős műszaki vezető folyamtosan, napi szinten személyesen is kontrollálják a munkát, konzultálnak az érintettekkel, szakszerű műszaki eligazítást biztosítanak minden egyes munkafázisnál. Úgy gondoljuk, hogy ez kiemelten fontos a jó minőségű épület elkészítéséhez.

Építőinfó Kft. - projektcég egy nemes feladatra

A West Garden Residences lakóparkok, valamint a West Garden Family Homes családi házak beruházását projektcégként végezzük. A szervezet minden tagja több évtizedes, sikeres szakmai múlttal rendelkezik az építészet területén.

Minden csapattagnak megvannak a maga erősségei. Van aki az építészeti tervezésben, van a ki a precíz kivitelezésben, és van olyan csapattag is, aki az építőanyagok ismeretében és a fennakadásmentes logisztikai folyamatokban a legjobb. Egymást kiegészítve egy olyan csapat állt össze, amely az építőipra minden területén a lehető legmagasabb színvonalon tudja kiszolgálni a megrendelői igényeket.

A projektcég adatai:

Építőinfó Kft.
Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Tárnics u. 9., Magyarország
Adószám: 13292052-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-013211
E-mail cím: info@westgarden.hu
Telefonszám: +36 20 932 6273